Firedance: Nycirkuskollektivet Glädje Soppkök Göteborg 2013-11-03

Firedance / Charity Event: ”Ännu en eldshow på gång! På söndag ca kl 13.20 uppträder Therese och Anna från Nycirkuskollektivet Glädje – Soppkök Göteborg

Nycirkuskollektivet Glädje på Gustav Adolfs Torg i Göteborg, i samband med att Soppkök Göteborg delar ut mat till hemlösa. Bjuda de bostadslösa på nåt extra fint och samtidigt locka fler att stanna till och få information om problematiken– pepp, pepp, pepp!”

https://www.facebook.com/NycirkuskollektivetGladje
http://soppkokgbg.wordpress.com/

Soundtrack:
Draw the end until you have crashed by Ending Satellites is licensed under a Attribution-NonCommercial-ShareAlike License.
http://freemusicarchive.org/music/endingsatellites/7_billion_passengers__Only_one_flight/Ending_Satellites_-_10_-_Draw_the_end_until_you_have_crashed

Footage is licensed under a Attribution-NonCommercial-ShareAlike License.

”Vad är Soppkök Göteborg?
Soppkök Göteborg är ett partipolitiskt-, religiöst- och organisatoriskt obundet initiativ, taget av privatpersoner med syfte att belysa problematiken kring den utbredda hemlösheten i Sverige. Vår intention är att på kort sikt primärt bidra till att underlätta för de utsatta individer och grupper som drabbats av hemlöshet, samt på längre sikt att bidra till att frågan lyfts och en gång för alla åtgärdas av ansvariga. Med ansvariga syftar vi på samhällsmedborgarna såväl som myndigheter, riksdag och regering.”

NycirkuskollektivetGladje
”About
Vardagsmagi och glädje är en bristvara överallt. Det är därför vi finns.
Nycirkuskollektivet Glädje jobbar ideellt genom shower och workshops för att sprida scenkonsten till dem som kan ha svårt att ta sig till den själva.

Description
Vi är en grupp scenkonstnärer med bakgrund inom eldkonst, dans, akrobatik, jonglering, clowneri och musik, med bas i Göteborg och Malmö. Vi jobbar för att göra scenkonsten tillgänglig – om inte publiken kan komma till oss så kommer vi till dem! Vi vill med våra shower sprida vardagsmagi och glädje på ställen där scenkonsten lyser med sin frånvaro i vanliga fall. Det kan till exempel vara på barnsjukhus, gruppboenden, äldreboenden och flyktingförläggningar och vi samarbetar gärna med Röda Korset, Barncancerfonden och andra organisationer.

Vi erbjuder även möjlighet att prova på det vi gör i form av workshops.

De ställen som har råd att betala kommer vi att be om pengar för det vi gör.
Om företag, festivaler och privatpersoner önskar en show arrangerar vi det gärna, då diskuterar vi kostnad efter vår prislista.
Pengarna vi får kommer vi att använda för att kunna besöka även dem som inte kan betala något. All vår vinst går direkt till vår verksamhet.

Nycirkuskollektivet Glädje består av Paul Jönsson, Sara Carlberg, Therese Larsson och Anna Mattisson.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s