En shoppingrunda!

Idag så ringde min geocachande vapendragare och meddelade att hälsan inte var på topp. Jag bestämde mig för att istället inhandla lite saker som skulle vara bra att ha. För jag får faktiskt fortfarande handla på Lördagar, trotts att somliga Stalin- och Bibel-inspererade stolpskott vill förbjuda affärer att ha öppet på Söndagar (helst alla dagar i veckan). Jag gjorde mitt bästa för att inte låta de som försöker tynga mitt samvete att inte få makt över mig.

Jag kommer ganska snart vilja göra video-produktioner där ljudet är viktigare än videon, och behovet av enkelhet är högt. Så jag tog mig till JapanPhoto och kollade om de hade Zoom Q3HD inne, och yes de hade det =)

Sen hoppade jag på en spårvagn ut mot Frihamnen och besökte Terräng. Mycket bra personal där som hjälpte mig. Tyvärr hade de inte nya sko-aktiga kängor i min storlek, så får kika in där en annan dag. Många av mina byxor har  börjat gå sönder på senare tid (de är gamla) så jag köpte ett par gröna 5.11 Flex-Trac Stryke byxor, som skall vara nice, rörligare än taditionella 5.11 byxor. Köpte en grön ”Svetteduk” – så hävdade en kompis att det heter iaf 😉 Köpte Rite in rain antackningsblock. Och så köpte jag några billiga pennor som skall vara vattenfasta.

Sen tittade jag in på femman sport och för 29 kronor kunde jag få en reservpenna till mitt geocaching-plånbokskit.

Vidare till webhallen där jag fick köpt Lithium AA-batterier och ett Samsung 32GB SHDC kort till min Zoom Q3HD.

Vidare till Da Matteo där jag fick gott kaffe, och råkade sno en kvinnas väldigt otydligt paxade plats (hint: vill du paxa en plats lägg dina grejer på platsen istället för någon annan stans, så förstår man att du ockuperar den).

Därefter loggade jag geocachen Spökspårvagnen, där min geocachande vapendragare slöt upp lite lagom sent 🙂 Naturligt vidare till Restaurang Västerhus. Absolut ingen katastrof, men deras Resturang-kartebetyg på 3.1 levde de inte upp till idag. Men fullt okej och ätbart. Intog en Kilkenny till maten medan vi debatterade ställen som är för fina för Kilkenny.

Kvällen slutade på Bishops Arms där vi fick en mycket god efterrätt (efter att personalen förklarat vad ”fondant” är för något) och ett kaffe som var hemskt. Nu så är mina krav på kaffe på ”sunkställen” ganska låga, men kaffet var verkligen defekt. Metalliskt, surt, kanske en udd av aska i smaken. Så defekt att min kompis (som absolut inte är kaffenörd) fattade beslutet att det var odrickbart och gick iväg och pratade med bartendern. Han kom tillbaka och var inte helt nöjd med hur samtalet gott. Antar att bartendern aldrig provsmakade kaffet. Jag konstaterade att vi nog skulle hålla oss till öl och cider för att ta oss med smaklökarna i behåll 🙂

Lite lagom berusade avrundade vi denna dekadenta dag, lyckligt vetande att våra förmyndare till politiker säkert är mycket upprörda på oss 🙂

Annonser

One Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s