Nytt brev till statens järnvägar

De har visst en kundombudsman…

Har bett om förklaring om varför 160-170 minuters försening ger obefintlig ersättning utan att få svar. Är övertygad om att uträkningen är fullständigt felaktig. Jag är extremt missnöjd med er förmåga till krishantering, från den stund något börjat krångla så går allt fel. Inte ens ersättningen blir rätt. Jag är egentligen inte intresserad av att få tillbaka beloppet av monetära skäl utan för förklara att jag är otroligt missnöjd.

Är övertygad om att det här är det mest nödiga jag sysslat med på de senaste åren. Men det får ju finnas någon gräns hur mycket man kan klanta till saker och förvänta sig förstående kunder. Operation jobbig kund forsätter.

Det värsta är att jag bokat fler resor med det här katastrofbolaget och vår sönderrostade, möglande järnväg. Otroligt att man vågar. Man böjer sig för nästan-monopolet och avsaknaden av meningsfulla alternativ. Man skulle kanske kunna ta flyget istället, men det blir förmodligen mycket dyrare, krångligare (eftersom jag vill släpa packning) och mindre miljövänligt. Så än en gång visar man hur korkade vi kunder är, hur vi sätter våra liv och fritid i händerna på fordon som inte kan röra sig framåt, och vårt hopp till bolagets icke-fungerande krishantering inte skall behövas på just denna resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s