194 Trappsteg? och Kiriaka

Tja, jag trodde ju att jag skulle jobba inne i stan igår, men så blev det inte. Tur att man valt 18:30 som starttid så det fanns tid att komma till eventet. Tyvärr tärde ett kallt regn på kraften och motivationen. Stannade till på ett trevligt fik inne i haga och fick en cappuccino och och lite lejonet och björnen glass, sen satte jag av mot mötesplatsen.

Väl där så syntes Exploristen på långt håll, som tagit skydd under ett tak. Jag slöt upp med honom och allt eftersom blev vi fler och fler. Hälsade folk välkomna och föreslog att denna gången skulle vi inte vara trafikfarliga (förra stadsvandringen blev bitvist lite kaotiskt). Eftersom Zcriptar och britis var där fick de var sitt mjukisdjur som pris för sina foton till förra vandringen.

Sen så började vi i något ”hönsmamma leder hundrafemtioelva geocachare” ta oss till den närmaste cachen, som cirka hälften av eventet inte hade loggat. Dagens lustighet – Hedberg stannade till med sin bil och undrade vad det var för något som pågick. Han hade tydligen jobbat massor och tappat kontakten med omvärlden. Vi räckte över loggboken så han kunde logga eventet. Vidare till trapporna där några började logga multin som börjar där, medan vi hälsade på Connivar & hans dotter som tagit sig hit pga försening.

Sen började vi vandringen uppåt.

Ett märkligt ljud startade ovanför.

Det visade sig att jag haft sådan tur att vi lyckats välja samma eventdatum som Kiriaka @ Music Doc på Skansen Kronan. Sweet! Några geocachare undrade om jag hade planerat detta, men icke, ibland har man bara en massa tur!

Visade sig att Drejan stod och tittade på Kiriaka, så han blev cachare #3 som gästspelade på vårt lilla event 🙂

Så började man leka med elden…

När showen var över så fick jag frågan om någon mer stod på planerna, men icke! Några rörde sig hemåt medan många av oss började cache’a runt i stan. Jag, Iller, Medvall och Bombus_alpinus bildade ett litet team som gav sig av efter bland annat två multis. Fast vi var inte så ”effektiva”, vår caching innefattade stopp för tappas, öl/vin och crepés. Lite post-event foundloggar är ju aldrig fel 🙂

Annonser

One Comment

  1. Väldigt trevligt inlägg!
    Härliga bilder och videoklipp.

    Jag hade inte hört talas om Kiriaka innan. Som gammal slagverkare så var det omöjligt att inte börja trumma med =).
    /KAlle

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s