Lagar mat med spöket

Köpte lite benfria kotletter för halva priset och lagade mat i en wookpanna.
  • Skär av fettet och använd det som steckfett
  • Tillsätt margarin och låt smör+fett puttra till sig
  • Skär köttet i lagom stora bitar, ner med det i maten
  • Skär upp en gul lök i lagom bitar, ner med det i maten
  • Tillsätt salt
  • Tillsätt rikligt med svartpepparsås (ganska mild pepprig krydda)
  • Tillsätt 10 – 20 droppar Black Ghost (starkt!)
  • Tillsätt några skvättar Lea & Perrins Worcestershire sås
  • Tillsätt rikligt med koncentrerad lime
  • Tillsätt lite mald vitlök

MUMS!

 

ExtremeFood

The Ghost Hot Sauce (5oz./148ml) Are you afraid of the ghost? You should be afraid of this frighteningly ferocious hot sauce made with the “Ghost Pepper” from India. Formally known as the Bhut Jolokia, this fiery pepper is officially the hottest in the world. It earns its name from all those who have felt its ghoulish bite and lived to tell about it. Be careful-you could become an apparition with one incendiary taste. Ingredients: Bhut Jolokia Pepper, carrots, papayas, lime juice, vinegar, onion, passion fruit juice, citric acid, garlic, salt, xanthan gum.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s