ExtremeFood.se

2011-01-30 130247 Canon EOS 5D Mark II 2231322546 100-3650 raw

Besökte ExtremeFood.se.

Mycket trevlig snubbe som drev stället, fick provsmaka flera av varorna. ”Hur starkt vill du ha?” ”Tja, inte så starkt som piri-piri, men gärna starkt. Och lite sött och mustigt får det gärna vara också”.

Så länge som vi var inne på det relativt sunda så var det underbart för smaklökarna, fick bland annat smaka goda mango-chili och jalapenjo-såser. Ägaren bjöd på en utgången flaska jalapenjo-sås (lite som bostongurka, fast stark och god) eftersom han för tillfället hade slut på den.

”Har ni något riktigt absurt starkt som kan vara kul att ha?”. Fick smaka två sådana. Visst var de goda, men gud vad starkt. Man brukar skoja om det, men de såserna kändes verkligen när man svalde dem, hela vägen ner till magen. Insåg att ärligt talat, det där kommer inte jag själv äta. Prövade The Ghost efter det, och tja, ärligt talat vet jag inte hur stark den är – eftersmaken från de två tidigare gjorde att spöket inte kändes så mycket =)

Köpte en flaska root beer bums efter det, behövde något som rensade munnen 🙂

Köpte även starka chips (gjorda på jalapenjo, och potatischips kryddade med Habanero, och torkat kött. Fast det åt jag upp under dagen, så det kom aldrig hem.

 

Annonser

One Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s