Wiiiii! Mina prylar skickas!

Idag var dagen med stort D. Nu skickas mina produkter äntligen! (3,2,1). Dessutom byter de från DHL till gamla hederliga Postverket. Viva la stat! Undrar om en hederlig instans är bra på att leverera? Lustigt nog stämmer inte företagsnamnet som Posten uppger, kan det vara så att de blivit uppköpta?

Andra leksaker jag beställde från en konkurrent (med lite fulare hemsida… men jag kanske mindre struliga?) och som magi: de skickas också idag. (Bra dag för att 1: Bli Religös, 2: Köpa Lotter)

Paketen sorterades ungefär samtidigt, i slutet på arbetsdagen. Så båda paketen ligger redo hos respektive distributör och bara drömmer om att få komma hem till mig. Kommer bli värsta bitch-fighten mellan DHL och Posten om vem som kan leverera först!

I andra nyheter: nytt mode för Baristor: rejäl urringning så att deras förkläde  bryter av den, så att det blir typ |_| form på urringning, istället för normala U eller V formen (eller, varianten uppknäppt). Detta i kombination med ”utåtriktat” beteende: ”Skall se om vi kan göra din Cortado riktigt fin”, ”Ursäkta, det blev bara ett litet hjärta”. Lite småkul men kanske lite opassande? Får bussa min flickvän på henne 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s