Like Swedish summer!

(in infrared?)

I always feel like somebody's watching me...

När vi var i Köln (Tyskland) så hittade vi Globetrotter! Ascoolt ställe som var ett av de bästa turistmålen i Köln. Först ut hade vi hysteriskt roligt i Svensk-avdelningen, men efter att knäppt av ett par turistbilder så märkte vi att snubben som chefade för avdelningen började irritera sig på herr och fru svenne banan så vi lullade vidare i detta fyrvåningshus fyllt med leksaker (tänk er Mediamarkt konceptet fast applicerat på Femman Sport och Naturkompaniet).

Globetrotter FLIR camera in cold room

Jag hittade en regn-simulator som jag ville prova men Kaprifol lyckades förklara det korkade i att blöta ner sig. Men men, kort därefter hittade vi vintersimulatorn! Två feta iskuber med fällar på kunde man sitta på, och frysen gick för max samtidigt som et fet propeller blåste storm på en. Tyskarna använde den för att prova kläder i. Lustigt nog – de som kom ut hade inget vindtätt plagg bland det de testade. Hur som helst sprang jag och Kaprifol lyckligt in där utan några skyddskläder allt. Eftersom det varit hysteriskt varmt ett bra tag var det enormt gött att bli nerkyld, och här gick det ganska fort att komma ner till den behagliga temperaturen vi nordbor är vana vid 🙂 Knäppte av några pose:ande foton och tjöt av skratt. När vi gick ut hälsade vi glatt ”Like Swedish summer! Like Swedish Summer!”.

Vi handlade inget här eftersom vi hade begränsat med tid och dessutom ganska fulla väskor där hemma, men hade det här stället funnits i Göteborg hade det varit kungligt. För min del får de gärna riva Intersport, Stadium, och alla de där tjejklädbutikerna, för att få in en sådan här fet Globetrotter i Nordstan. Flyttar vi Kjell&Co och Pizza Hut till norra delen så kan vi ju riva de där två kvarteren som utgör södra Nordstan och bygga en fet Globetrotter där.

Hur som helst diggar jag kameran+displayen massor, och måste naturligtvis länka till den gamla kultlåten Somebody’s watching me!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s