Geocachare i bröllopsfotot?

Jag, TMR68, Hallén och Illern letade efter en geocache nedanför Tullbron medan en bröllopsfotografering pågick ovanför. Vi hade lite problem att hitta så fotografen hann bestämma sig för att plåta nedanför bron, och vips konstaterade han att fyra yrväder med GPS höll och detaljstuderade varenda vrå. ”Ursäkta, kan ni flytta er lite?” och det kunde vi naturligtvis. Jag passade på att knäppa av fotot ovan medan Illern han plocka fram en spoilerbild som visade var cachen låg. När fotografen bytte motiv och plåtade med familjen ovanför honom i trappan kutade en av oss ner och loggade. Fotografen som kände till skattjakt med GPS undrade roat vilken skatt vi egentligen hittat, och vi svarade glatt ”en liten filmbruk”.

Det lustiga var sen att vi såg detta paret med sin fotograf på håll vid en massa platser som hade geocacher på sig, framför allt i närheten av en multi på temat konstverk. Fast som tur var så var de på platserna innan eller efter vi skulle jaga cacher där, så ingen störde den andra men det var så lustigt att bröllopsparets fotoresa verkade gå från cache till cache.

Och slutligen kom en liten veteranbil  med flaggor körandes runt och tutade för glatta livet, precis när vi höll på att packa bilen för avresa från Falkenberg. Vi skämtade glatt ”det är nog dom som gift sig” och skrattade till när det faktiskt var dom, och de såg förvånade ut också.

På något sätt så tror jag att det här paret kommer minnas fyra udda men artiga Göteborgare med GPS, med uppdrag att söka efter filmburkar i var och varannan millimeter av Falkenberg 🙂

Annonser

3 kommentarer

  1. […] En annan märkligt upplevelse var ett bröllopspar med fotograf vid cachen ”Tullbron”, fotografen frågade försynt om vi hade lust att flytta oss en stund! Han undrade också om vi var ”gps-letare” – och det kunde väl stämma… Märkligt att de inte ville få fyra (ö)kända geocachare med på bröllopsfotot, vem ville inte bli sedd med kändisar….? Blaufish lyckades fånga paret på bild, kanske kom vi med på deras!? […]

    Svara

  2. hahaha… de undrar nog vad ni var för ena.

    Alla coins o TBs är nu loggade. Ska skapa ett nytt liv för dem.

    Kul att ses, ha det bra!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s