Dagens geocaching-logg: SAAB 92

Dagens bästa logg la jag på SAAB 92:

June 29 by blaufish (661 found)
Kom ifrån väster och stötte på lokalbefolkningen, till lika då-och-då geocachare, som hade en trevlig hund med sig.

Hunden blev väldigt förtjust i mig efter att jag kört med det klassiska tricket att sträcka fram handflatan och låta hunden bekanta en med ens doft (funkar alltid hyffsat bra, men har man varit i skogen ett tag så älskar djur ens "skogsparfyrm".) De blev oroliga att hunden när den nafsade efter mig skulle bita sönder i min "dyra" gore-tex, alltid spännande med folk som är mer rädda om mina prylar än mig själv (jackan faller i småbitar vilken dag som helst ändå, var och varannan tråd är lös och på insidan har en del sömmar gått upp)

De gav mig en mycket bra och tänkvärd varning: i deras hage går ca fyra stycken stundtals ganska folkilskna ungtjurar. Försöker man gena här kan det bli mycket mycket dumt. (English: don’t enter enclosed pasture (field) about 500 meters west of cache. Mad cows will rip your body to pieces and threw the pieces up in the air and chew you death!!! Seriously you don’t want to do it). Undrar om geocachare försökt gena där tidigare eller om jag ser ut som "en sådandär som genar".

Hunden ville knappt lämna mig, så det tog fem minuter för för att få hunden att återvända till sin ägare…

Frun var mycket fundersam över mina planerade vägval. Först var hon rädd om min jacka och väska och tyckte inte alls jag skulle ta den lätta vägen bredvid deras taggtråd. Sen var hon orolig över mitt genande genom en tät skog av döda granar. 🙂

Väl vid koordinaterna höll jag ta mig tusan på att inte hitta bilen och funderade ett tag om den blivit bergad. "Den måste ju fan synas om den är här i närheten" tänkte jag. Till slut hittade jag den ca 10 meter från där min GPS nollar, och buskagen dolde den låga bilen hyffat väl, och rost är en färg som smälter in väl i naturen…

Ett ovanligt lustigt äventyr, bilen var ju görfrän men mötet med bilens geocachande grannar var nog det roligaste under dagen.

Andra bloggar om:

Technorati:
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s