Motala

Dagens bilder: http://picasaweb.google.se/blaufish.gsak/20070327Motala

Motala bjöd på många fina vyer, en riktigt fin stad. Kika gärna på bilderna! 🙂

image456

image457

image458

image459

Geocachingen gick sådär; 5 found (En liten gränd i Motala, Vätternrundan – Motala, Hårstorpssjön, Charlottenborgs slott, Rysslador) men flera av dem var cacher där man fick vänta ut folk för att kunna logga. Så kan det vara vid stadscaching ibland.

Tre DNF (Did Not Find) var lite nedsliga och tog en massa tid;

  • Motalas bryggerier – jag letade som en tok här och tyckte jag klämt, känt och tittat på alla möjliga platser. Men den skall vara lite lurig om man läser gamla loggar. Dock tre DNF-loggar före mig, så den kanske är borta.
  • Motala Verkstad – också en sådan där lurig cache. Gamla loggar antyder att den är klurig. Jag fattade inte ett smack här.
  • Borenshult – äch, här tycker jag tekniken bär ansvaret. Min GPS tog mig till en plats en hyffsad bit ifrån denna cache. Men men 😦

Mitt "hemliga" projekt, att ge TB Camellia Camel några mil på nacken, fortsätter. Camellia har missat sitt mål att återvända till Arizona, USA, före December 2007. Så jag frågade ägarna om de vill att hon skall följa med mig runt i Sverige fram tills Maj då jag åker till Danmark, vilket de tyckte var en kul idé. Sagt och gjort – hon flänger runt i Sverige ihop med mig 🙂

Andra bloggar om:

Technorati:
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s