After-work caching: Tree Climb, The World Below

Fredagens arbete började lida mot slut och jag började drömma mig bort till The World Below, så jag kastade in handsken – tidrapporterade veckans arbete… man känner sig lite som en konstnär när man inte hunnit tidrapportera på en vecka, jag försökte få till ett vackert mönster med jämn fördelning bland mina olika arbetsuppgifter.

Hur som helst så stack jag iväg till BK och började ladda med en Chicken Panini. Benrangel ringde medan jag väntade på maten, han hade sett mitt mail om after-work caching The World Below, men han hade haft en lång och tung arbetsdag och orkade inte cache:a. Så det blev en solo-tur!

På väg mot The World Below ligger Tree Climb ganska passande. Trädet man skall upp och upp och upp i. Tidigare har jag låtit bli den pga allt regn gjort det osäkert, men en solig och torr dag som denna var det lätt att klättra upp och logga.

image281

Lite lustigt att ha löven under sig…

image282

Så var det dags att sticka ner i The World Below. Åla sig längre och längre in, medan vatten strömmar mot en (tur att det var hygglig temperatur, är nog rätt kallt när det är smält snö här!). Till slut blev det för trångt så jag dumpade ryggsäcken på en torr plats. I efterhand kom jag på att det var riktigt, riktigt dumt gjort – i ryggsäcken hade jag kemiskt ljus som jag kunde tänt ifall vatten sabbat elektroniken. Hade lampan dött hade mitt reservljus varit flera meter bort…

Lite här och där såg man väktarnas kokonger:

image283

Ibland såg man också väktarna:

image289

Till slut hade jag loggat cachen och skulle börja krypa tillbaka. Hmm, känns lite lustigt att det där faktiskt är vägen ut. Ser så mörkt ut.

image284

Väl ute så var det bara att konstatera att man förmodligen luktade pest, och hårbotten var full småsten och gud vet vad. Började cykla hemmåt och plåtade den vackra solnedgångsmiljön;

image285
Porsche Center Götenorg

image286
"Badlands" (Högbo Industriområde)

image288
"Badlands" (Högbo Industriområde)

Andra bloggar om:
Technorati:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s