Gammelstans graffiti

Igår var jag ute och cacheade. Besökte Gammelstans Graffiti men fick problem med att en hord av 15-åriga graffitimålare undrade vad jag höll på med; "Graffar du?", "Vad gör du för nått?", "Han letar nog efter någonstanns att bo haha!"

Blev lite sent. Såg bland annat en båt. Och en massa fyllon som rände på cykelvägen – minnesvärd kommentar: "Du kan köra på mig – jag är försäkrad! Hahaha!"

image72

Dagens första aktivitet var en kort visit hos Mormor och Morfar. Sen besökte jag, syrran och hennes familj Slottsskogen.

image73

Därefter besökte jag Gammelstans Graffiti. Väntade ut graffitartister i en halv evighet, först tyst, hemligthetsfull, omärklig. Sen gav jag upp den taktiken och gick runt och plåtade några av de bättre verken. Artisterna var FORTFARANDE kvar och jobbade på sitt verk.

image64

image65

image66

image74

image68

image69

Traskar in i rummet och börjar reka… tre hyffsat vuxna och lugna grafitmålare tittar lite misstänksamt på mig och undrar vad jag håller på med…
– "Känner ni några som kallar sig Team 415?" undrar jag (tänkte att de kanske var buddies med cacheägaren).
– "Nej… låter som ett skejtarlag… fråga skejtarna där ute!"…
Jag rekar lite försiktigt där inne. Efter ett tag undrar de vad jag egentligen håller på med… förklarar ungefär vad geocaching är, de ser ut som levande frågetecken… "Det är en LEK, alltså". "Aha!" säger dom lyckligt förståendes.

Vips kommer helt plötsligt en mindre geocachingarmé in genom väggen och roppar förvånat "Blaufish!!!". Vips blev artisterna rädda och begav sig 😉

image75
Benrangel ca 7 meter upp, Blaufish och Andma313 uppe på taket, TLAJ fotograferar.

Efter det cachade vi lite ute i naturen.

image70

image71

Andra bloggar om:
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s